Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
Будівельна компанія «Матла» - «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2020»

       За результатами комплексного аналізу компанії Standard Chartered Rating GmbH International та Міжнародного економічного рейтингу "Ліга Кращих", Будівельна компанія «Матла» за бездоганну ділову репутацію отримала статус «Підприємство року 2020».

       ПП «Матла» - це стабільна компанія, яка динамічно розвивається та забезпечує надання високої якості послуг в будівельній галузі.

       Уже багато років ПП «Матла» користується заслуженою довірою і високою репутацією серед клієнтів та партнерів.

       Мета компанії – постійне збільшення обсягів будівництва якісного житла, що відповідає сучасним будівельним нормам і потребам потенційних покупців, зберігаючи при цьому доступну вартість квартир.

      Завдяки високому професіоналізму, максимальній цілеспрямованості та відповідальності керівника Матли Андрія Миколайовича, будівельна компанія «Матла» за період 15-річної діяльності у будівельній галузі, успішно реалізувала понад 15 проектів.

       Присвоєння ПП «Матла» статусу «Підприємство року» - це висока оцінка як репутації підприємства в цілому, так і роботи кожного фахівця комбінату. Ця нагорода підтверджує стабільність і міжнародне визнання підприємства, сприяючи залученню інвесторів і партнерів. Колектив будівельної компанії наполегливо йшов до успіху і тепер може пишатися своїми досягненнями!

 

САЙТ КОМПАНІЇ:  http://www.matla.com.ua/

16.03.2021
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter