Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво» ВИЗНАНО «ПІДПРИЄМСТВОМ РОКУ 2020»
img

ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво» є одним з великих підприємств у будівельному комплексі України, що здійснює спорудження об'єктів енергетичного комплексу та транспортної інфраструктури по всій території країни. Засновано у 2005 році. Починало свою діяльність з будівництва Ташлицької ГАЕС, включаючи реконструкцію автомобільної дороги, частини траси Р-06 довжино 7,5 км. З 2006 року почалась робота на найбільшому будівництві в Україні Дністровській ГАЕС. Виконані роботи з будівництва гідротехнічних споруд, що стримують 35 млн. кубічних метрів води. Також було реконструйовано біля 40 км автомобільної дороги Т-02-11 та 5,5 км дороги Р-63 на території Вінницької та Чернівецької областей.

img

У 2012 році фахівцями компанії спільно з Держдор НДІ була розроблена програма підготовки мережі автодоріг Дністровського гідровузла на більше ніж 100 км автомобільних доріг. Програма передбачає будівництво та реконструкцію автомобільних доріг з унікальною конструкцією дорожнього одягу, яка згідно з розрахунків має товщину чорних шарів більше 50 см.

img

З метою реалізації згаданої програми, у 2013 році був змонтований та запущений АБЗ у м.Новодністровськ ( Чернівецька облать ).

img

У 2016 році був збудований другий АБЗ у Вінницькій області. У 2017 році потужності виробництва збільшено за рахунок нової бетонозмішувальної установки. За 2017-2018 роки були виконані підряди з поточного-середньго ремонту автомобільних доріг: М-21 у Вінницькій області на 510 млн грн; Н-25 у Рівненській області на 78 млн. грн; Р-63 у Чернівецькій області на 10 млн. грн.

img

Продовжуються роботи на першому об'єкті капітального ремонту траси Н-03 у Хмельницькій області ( "Тещин язик" ) на 100 млн. грн. За два роки на потужностях ТОВ "ЕДБ" виготовлено: асфальтобетонів - 290 тисяч тонн, в тому числі ЩМА 80 тисяч тонн; органо-мінеральних сумішей - 180 тисяч тонн.

img

Компанія використовує сучасні технології, техніку, обладнання та напрацьований багаторічною практикою досвід. ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво» є одним із найбільших підрядників «Укравтодору». 

img

Компанія постійно впроваджує нові технологічні рішення, дотримується сучасних європейських технологій та використовує сучасні матеріали, в тому числі з безпеки дорожнього руху. У 2019 році при капітальному ремонті Н-03 впровадженно інноваційне бетонне огородження за технологією австрійської компанії "Дельта Блок" - перша в Україні ділянка із гнучким бетонним огородженням.

img

З 2018 року компанія долучилась до програми по зимовому утриманню доріг у Хмельницькій області - 20 км дороги Н-03 зі складним рельєфом на перевалі через Подільські Товтри. На протязі всієї зими ділянка утримувалась у стані "мокрої дороги", що запобігало виникненню значних ДТП та значно покращило показники аварійності у Хмельницькій області.

img

Впевнено виконувати значний обсяг ремонтних та будівельних робіт дозволяє наявність парку сучасної техніки більше 100 одиниць 350 чоловік висококваліфікованого персоналу.

img

 

 

Засновником та генеральним директором ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво» є Клімов Юрій Миколайович.

 

Фаховий інженер-будівельник автомобільних доріг. Закінчив Київський автомобільний дорожній інститут (зараз Національний Транспортний Університет).

 

З 1984 року працює у системі МінДорБуду та Укравтодора. Пройшов трудовий шлях від майстра до начальника відділу республіканського "Об'єднання Укрдорбуд".

 

Має досвід керівництва дорожньо-будівельними підприємствами: ШБУ-50 та ШБУ-58.

 

Приймав бехпосередню участь у будівництві основних автомобільних доріг в Україні: М-01, М-03, М-05, М-06, М-08, М-21, Н-03, Н-07, Р-06 та інших.

 

img

Плани розвитку компанії:
* збільшення обсягів виконаних робіт та частки на ринку дорожнього та інфраструктурного виробництва. 

* стратегічний розвиток потужного підрядника для роботи з міжнародними підрядниками.

* розбудова якісних автомобільних доріг в Україні.

* використання найкращих світових технологій будівництва, експлуатації та безпеки руху.

* залучення інвестицій в Україну - придбання обладнання та створення кваліфікованих робочих місць.


САЙТ КОМПАНІЇ   http://edb.com.ua/

14.12.2020
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter