Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
ТОВ «Джентерм Україна» - «Підприємство року 2020». Вірний шлях розвитку приносить результат!

ТОВ «Джентерм Україна» (правонаступник ТОВ «ВЕТ Аутомотив Україна»), є підприємством з 100% іноземною інвестицією, яке створене у м. Виноградів у грудні 2004 року, за період діяльності стало одним з найбільших роботодавців та платників податків в Закарпатській області, а також основним бюджетоутворюючим підприємством  Виноградівського району.

img

            Підприємством постійно здійснюється оновлення виробництва, нарощуються виробничі потужності, побудовані нові цехи, які успішно функціонують й на яких, на даний час, офіційно працевлаштовано 1968 працівників, для яких створено сучасні, комфортні та безпечні робочі місця, безкоштовне транспортування, мотиваційні програми. Підприємство сертифіковано по стандартам: ISO/TS 16949:2009, ISO-14001, BS OHSAS 18001:2007, про що свідчать отримані сертифікати та проведення  періодичних аудитів на підтвердження відповідності вимогам світових стандартів.

img

Основною господарською діяльністю ТОВ «Джентерм Україна» є виготовлення елементів електропроводки автомобілів та систем для підігріву  та охолодження сидінь легкових автомобілів. Кінцевим споживачами наших готових виробів є такі відомі компанії як: BMW, Mercedes, Smart, VW, Audi, Bentley, Mini, SEAT, Skoda, Citroen, Peugeot, Renault, Dacia, Fiat, Alfa Romeo, Ferrari, Maserati, Ford, Subaru, Jaguar, Land Rover, Hyundai, Honda, Suzuki, KIA, Nissan, Toyota, Mitsubishi, SsangYong, Rover, GM, Opel, Chevrolet, АвтоВАЗ, UAZ, Lancia, MAN, IVECO, SAAB, VOLVO, Bosch, Rolls-Royce.

img

Завдяки роботі на нашому підприємстві, багато мешканців не тільки Виноградова та Виноградівщини, а й сусідніх районів, мають стабільний заробіток, який дозволяє їм будувати плани на майбутнє. Крім цього, не слід забувати, що наше підприємство співпрацює з багатьма підприємцями та підприємствами регіону даючи їм можливість розвивати свій бізнес, що в свою чергу призводить до створення нових робочих місць і додатково сплачувати  чималі податкові платежі до бюджетів всіх рівнів.

            Крім того, наше підприємство проводить постійну меценатську допомогу установам і організаціям міста, а саме: Виноградівській районній лікарні, спортивним закладам міста, школам, дитячому будинку-інтернату тощо, а також приймає  участь у різноманітних  культурно-масових закладах та соціальних проектах.

            Але на цьому ми зупинятись не хочемо.

 

Сайт ТОВ «Джентерм Україна»    https://www.gentherm.com/en/home

27.11.2020
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter