Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
ГРУПА КОМПАНІЙ «Н-ІНВЄСТ» - «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2019»
img

Група компаній "Н-Інвєст" визнана однією з кращих будівельних компаній та нагороджена почесним званням "Підприємство року 2019"!

 «Н-Інвєст» - це найбільший забудовник міста Миколаєва. Але головне, що ви повинні знати про «Н-Інвєст» - це нерухомість із надійних рук. 

Вони не бояться труднощів та беруть до роботи ті об’єкти, які інші обходять стороною, прагнуть зробити своє місто кращим і розпочали з того, що вибрали для себе не легкий, але такий потрібний для Миколаєва напрямок –  відновлюють будівництво тих ЖК, яких покинули інші забудовники багато років тому. Як приклад, три недобудови: ЖК "Олімп" – збудований та вже введений в експлуатацію; ЖК "Центральний" – 80% робіт вже виконано; ЖК "Central House" –  відновлюєють будівництво, якому більше 12 років.

Група компаній "Н-Інвєст" пропонує найбільший вибір нерухомості комфорт та бізнес класу на ринку нерухомості Миколаєва та єдині в місті пропонуєть розстрочку без першого внеску.

Бажаємо групі компаній "Н-Інвєст" не зупиняйтися на досягнутому та рухайтись вперед до нових вершин!

 

 

 

img

Здавши в експлуатацію перший будинок в 2013 році, співробітники компанії Н-Інвест вже знали - одного разу вони будуть забезпечувати житлом сотні миколаївців. На щастя, так і сталося. Сьогодні понад 200 городян вже живуть в обладнаних нами квартирах, користуючись усіма їх перевагами і зручностями. Але для нас це далеко не межа. За час роботи компанії, ми відновили до житлового стану 2 будівлі загальною площею 20000 м2. Тепер це - сучасні і безпечні будинки, повністю підходять для комфортного життя. Житлові комплекси Н-Інвест розташовані в кращих районах Миколаєва, а за їх якість відповідають більш 100 професіоналів.

19.10.2020
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter