Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
 
ПАРК ВІДПОЧИНКУ "ВЕРХОЛИ" — "ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2017"

Релакс Парк "Верхоли" отримав статус "Підприємство року 2017" за результатами комплексного індексного аналізу показників компанії Standard Chartered Rating GmbH International.

img

Релакс-парк "Верхоли" створений, як компанія з бездоганною високою репутацією. Статус "Підприємство року 2017" є міжнародним сертифікатом, підтвердженим "Міжнародною рейтинговою асоціацією" (Гонконг).

Парк відпочинку "Верхоли" подібний до Малої Швейцарії на території Полтавської області - заміського готельно-ресторанного комплексу VerholyRelaxPark! Тут продумана кожна деталь, перевершивши ваші очікування від інших!

Швейцарський дизайн в стилі шале став лейтмотивом всього комплексу. За простотоюі стислості ліній, ретельний відбір натуральних матеріалів і ергономічна організація житлового простору котеджів і приміщень приховано трудомісткою роботою дизайнерів і професійних готельєрів.

Комплекс розташований всього в 10 кілометрах від центру Полтави, на 352 кілометрі автодороги Київ - Харків, поверніть до села Верхоли, в селі Соснівка.

Нарешті, ви можете відволіктися від турбот про зовнішній світ і дихати повітрям, насиченим сосновим ароматом, насолоджуватися незайманою природою без шкоди для комфорту від знайомих переваг цивілізації. Ми пропонуємо Вам стильні готельні номери, мінімалістські котеджі та просторі шале, авторську кухню ресторанів F&F, сучасний SPA-комплекс, конференц-зали з найсучаснішим обладнанням та кінний комплекс з породистими конями.

15.06.2018
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter