Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХЕГЕЛЬМАНН ТРАНСПОРТЕ ЮКРЕЙН» - ПРИКЛАД БЕЗДОГАННОЇ РЕПУТАЦІЇ ТА ЛАУРЕАТ НОМІНАЦІЇ «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2024»

       Спільнота «Ліга Кращих підприємств України» за вагомий внесок в розвиток економіки країни, сумлінну сплату податків,  досягнення високих економічних показників та бездоганну ділову репутацію по виду діяльності КВЕД 63.11 «Оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов'язана з ними діяльність» нагородила Товариство з обмеженою відповідальністю «ХЕГЕЛЬМАНН ТРАНСПОРТЕ ЮКРЕЙН» почесним званням «Підприємство року 2024».

       Hegelmann Ukraine входить до групи компаній Hegelmann Group – сімейного бізнесу, що бере свій початок у 1998 році у Брухзалі, Німеччина. З моменту заснування географія діяльності компанії розширилась по всій Європі, Північній Америці, Азії та Африці. За ці роки компанія стала глобальним гравцем у сфері логістики та транспорту і продовжує надавати велику кількість послуг у різних галузях, зокрема – автомобільній, хімічній,

е-комерція, виробничій, харчовій, фармацевтичній, сільськогосподарській.

img

       З новими мультимодальними рішеннями та глобальною розвиненою мережею для компанії немає надто складних викликів. Завдяки постійним інвестиціям та інноваціям Hegelmann Ukraine може запропонувати найкращий сервіс своїм клієнтам. Задоволені клієнти – основне прагнення компанії.

       Місія Hegelmann Ukraine – надання широкого спектру логістичних рішень, де клієнт завжди в центрі всіх процесів, а головними цінностями є сім’я, взаємоповага, сталий розвиток, прогрес та мотивація.

       Цілеспрямованість фахівців-професіоналів, вдалий менеджмент, широкий асортимент та висока якість надання послуг відзначилися на усіх показниках діяльності компанії.

       Спільнота «Ліга кращих» щиро вітає колектив Hegelmann Ukraine та бажає здоров'я і подальших звершень! 


Сайт компанії: https://www.hegelmann.com/

18.09.2024
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter