Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АВЕ ВИНОГРАДОВО» - ПРИКЛАД БЕЗДОГАННОЇ РЕПУТАЦІЇ ТА ЛАУРЕАТ НОМІНАЦІЇ «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ «2024»

       За вагомий внесок в розвиток економіки Країни, сумлінну сплату податків, досягнення високих економічних показників та бездоганну ділову репутацію, Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕ Виноградово» нагороджено почесним званням «Підприємство року 2024».

img

       Всім нам приємно жити у чистому домі. Вірними помічниками в цьому ось уже майже 18 років є перше в Україні Товариство з обмеженою відповідальністю «АVЕ Виноградово». Це одне із підприємств групи «АВЕ», що є лідером у сфері поводження з відходами в Центральній та Східній Європі.

       Почалося все 14 лютого 2006 року. Між Виноградівською районною радою, ТОВ «АVЕ Угорщина» та ТОВ «АВЕ Виноградово» укладено договір про спільну діяльність на наступні 25 років. Цьому передував чималий і нелегкий шлях перемовин. Проте зараз жителі Виноградівської тергромади та Хуста не можуть уявити свій побут без зручних синіх контейнерів.

      1 жовтня 2006 року почався перший збір твердих побутових відходів у тодішньому Виноградівському районі. Робили це першим автомобілем від ТОВ «АVЕ Мішкольц» з 2200 дворогосподарств, котрі уклали договори і отримали новенькі 120-літрові контейнери. Перший збір відходів провели у селі Шаланки. Згодом – у населених пунктах Широке, Букове, Великі Ком’яти, Вербовець, Чорний Потік, Фанчиково, Вілок, Дротинці, Підвиноградово.

       Послуги із збору та вивезення твердих побутових відходів надаються товариством за наступною схемою:

а) для мешканців багатоквартирних будинків шляхом розміщення металевих контейнерів місткістю 1,1 м³ з частотою вивезення згідно графіку, погодженого міською радою, три рази на тиждень;

б) для мешканців дворогосподарств шляхом надання у безоплатне користування, на час дії договору, пластмасових контейнерів місткістю 120 л. з частотою вивозу один раз на тиждень;

в) для фізичних осіб-підприємців, юридичних осіб, підприємств, установ, організацій шляхом надання контейнерів різного об’єму з урахуванням норм накопичення з наступним уточненням фактичного об’єму відповідно до укладеної угоди.

       Зараз у Виноградівській ТГ укладено договори з понад 11-ти тисячами клієнтів. Біля багатоповерхівок на 53 контейнерних майданчик встановлено 98 контейнерів для збору ТВП.

img

       1 квітня 2011 року ТОВ «АВЕ Виноградово» заключило договір з Хустською міською радою про надання послуг. Наразі обслуговують всі багатоповерхівки та вулиці міста. Так, на сьогодні укладено більшу восьми тисяч договорів. На 38 площадках біля багатоповерхівок встановлено 105 контейнерів.

       Товариство використовує найсучасніше обладнання відповідно до західноєвропейських стандартів, залучивши досвід Австрії, Чехії, Угорщини. В ТОВ «АВЕ Виноградово» працюють професіонали, що володіють великим досвідом і мають в своєму розпорядженні все необхідне. При наданні послуг товариством використовується спеціалізована техніка (автомобілі із заднім завантаженням та механізмом пресування відходів) та контейнер для збору ТПВ типу євро стандарт. Технічні та технологічні рішення, сучасний парк спеціальних автомобілів для збору ТПВ та контейнерний парк забезпечують постійне підвищення якості.

       З 1 травня 2011 року започатковано селекційний збір відходів у Виноградові та Хусті. На майданчиках встановлені контейнери для ПЕТ та паперу. Звісно, нічого нема вічного. Автомобілі, як і контейнери, зношуються. Та ТОВ «АВЕ Виноградово» ретельно дбає про оновлення автопарку.

      Досягненням є запровадження на території Виноградівської громади роздільного збирання твердих побутових відходів. Так, протягом встановлено:

  • контейнери г/оц. для сортування паперу з кришкою 1,1 м.куб. – 13 шт.
  • контейнери для сортування та збору ПЕТ пляшок – 38 штук у місті, а також у селах Підвиноградів, Онок, Великі Ком’яти та Дротинці.

       Зібрані відсортовані відходи на товаристві обробляють та реалізовують, як вторинну сировину.

       ТОВ «АВЕ Виноградово» і надалі працюватиме в напрямку запровадження роздільного збирання ТПВ та впроваджуватиме нові форми та методи для забезпечення належної роботи в цьому напрямку.

 

Сайт компанії: ave.ua

28.08.2024
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter