Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
Лідера у виробництві електричних бортових кабельних систем — завод ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ» визнано підприємством 2024 року!

       Це визнання є свідченням нашої невтомної праці та відданості справі протягом багатьох років. З моменту заснування у 2015 році ми прагнули бути найкращими у своєму класі, забезпечуючи наших клієнтів високоякісною продукцією та сервісом світового рівня.
       Кромберг енд Шуберт — це міжнародна компанія з багаторічною історією. Заснована у 1902 році, вона стала лідером у виробництві електротехнічних систем для автомобільної промисловості.

img

       Кромберг енд Шуберт у місті Житомир — це високотехнологічне підприємство з іноземними інвестиціями, що з 2015 року виготовляє автомобільну проводку для компанії Volkswagen та ŠKODA. Ми є одними з найбільших та найсучасніших підприємств Житомирського району, яке стало одним з найбільших роботодавців та платників податків у регіоні.
За час нашої роботи ми також працювали зі всесвітньо відомими автомобільними лідерами, такими як: Audi, Volkswagen, Seat. 

       Наше визнання як підприємства 2024 року мотивує нас йти далі та досягати нових вершин. Ми прагнемо й надалі надавати нашим клієнтам бездоганні рішення та сприяти розвитку Житомирського регіону.

 

Дякуємо нашим співробітникам, партнерам та клієнтам за підтримку!
Разом до нових перемог!


 

25.07.2024
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter