Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «РОЗДІЛЬНАТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» ПРИСВОЄНО ПОЧЕСНЕ ЗВАННЯ «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2023»

       Комунальне підприємство «Роздільнатеплокомуненерго»  за бездоганну ділову репутацію та за досягнення переваг над конкурентами Спільнотою "Ліга Кращих"  нагороджено почесною Статус-нагородою та Національним сертифікатом "Підприємство року 2023". КП «Роздільнатеплокомуненерго», відповідно до рішення Роздільнянської міської ради, є виконавцем послуг з теплопостачання на території м. Роздільна та Роздільнянського району Одеської області.

 

      Підприємство здійснює свою діяльність на підставі Конституції України, ліцензії Одеської ОДА на виробництво теплової енергії, транспортування  теплової енергії магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії №440/А-2015 від 20.07.2015р., законів, підзаконних актів, рішень Роздільнянської міської ради та її виконавчого апарату, наказів Департаменту ЖКГ в межах їх компетенції, також на підставі інших норм чинного законодавства України.

img

       Станом на 01.01.2024 року на балансі КП «Роздільнатеплокомуненерго» знаходиться 2,071  км трубопроводів центрального опалення у 2-х трубному вимірі,  21 котельня.

       Основним напрямком господарської діяльності КП «Роздільнатеплокомуненерго» для забезпечення діяльності та отримання прибутку є виробництво теплової енергії, транспортування теплової енергії магістральними (розподільчими) тепловими мережами, поставка теплової енергії.

 

       Додаткові види діяльності підприємтсва:

- ремонт жилих та нежилих приміщень;

- монтаж водопровідних систем, систем опалення;

- інші будівельно-монтажні роботи;

- наладка теплоенергетичного обладнання;

- передача в оренду приміщень.

img

Директор КП «Роздільнатеплокомуненерго» Домброван Вадим Леонідович


       Під керівництвом Вадима Леонідовича підприємство працює, не маючи кредиторської заборгованості, вчасно здійснює розрахунки за спожитий природний  газ в повному обсязі, та, не зважаючи на те, що  ціни на енергоносії виросли, тариф на теплову енергію,  у зв’язку з воєнним станом в Україні, не підіймався з 2021 року. Завдяки роботі фахівців також відсутня і дебіторська заборгованість, що вчасно дозволяє сплачувати податки до місцевого та державних бюджетів.

 

       Також фахівцями підприємства завжди завчасно підготовлені котельні, що дає змогу одними з перших в Одеській області  розпочинати опалювальний період. Щорічно проводиться низка заходів по забезпеченню автономної роботи котелень у разі відсутності електричної енергії, а саме - встановлені твердопаливні котли. Вадима Леонідовича Спільнота «Ліга кращих» відзначила почесною нагородою «Керівник року 2023».

 

        Спільнота "Ліга кращих" щиро вітає колектив КП «Роздільнатеплокомуненерго» з отриманням почесного звання «Підприємство року 2023» та подальших професійних звершень! 

29.03.2024
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter