Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛУЦЬКА КАРТОННО-ПАПЕРОВА ФАБРИКА» - ПРИКЛАД БЕЗДОГАННОЇ РЕПУТАЦІЇ ТА ЛАУРЕАТ НОМІНАЦІЇ «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ «2023»

       Спільнота «Ліга Кращих підприємств України» за вагомий внесок в розвиток економіки країни, сумлінну сплату податків,  досягнення високих економічних показників та бездоганну ділову репутацію по виду діяльності КВЕД 17.12 «Виробництво паперу та картону» нагородила Товариство з обмеженою відповідальністю «Луцька картонно-паперова фабрика» почесним званням «Підприємство року 2023».

img

       Сьогодні Луцька картонно-паперова фабрика - це потужний сучасний комплекс, що має повний цикл виробництва. Починаючи від переробки вторинної сировини (макулатури) і завершуючи виготовленням готових виробів з  паперу та картону, які в майбутньому підлягають повторній переробці. А це, в свою чергу дозволяє зберегти довкілля від накопичення відходів.

img

ФОТО: Картонно-паперовий цех


       Асортимент продукції фабрики включає широкий спектр картонно-паперових виробів: покрівельний, коробковий та палітурний картони, сировина для гофровиробництв (флютинг, тестлайнер), гофрокартон, захисний картонний кутник та різноманітні види гофротари.

 

img

ФОТО: Цех з виробництва гофрованого картону


       У 2023 році ТОВ «ЛКПФ» відсвяткувала свій поважний ювілей – 50 років від дня заснування.  50 років на ринку -- це не просто цифра, це доказ того, що  успіх фабрики – не випадковість, а високий професіоналізм, майстерний підхід та злагоджена командна робота. Підприємство постійно розширює свою діяльність та запускає нові виробничі потужності. Так, у 2023 році, рівно через 2 роки після запуску гофровиробництва та першої лінії по виготовленню картонного кутника, було введено в експлуатацію ще одну лінію по виробництву захисного картонного кутника, що допомогло оптимізувати роботу, забезпечити попит споживачів на картонну продукцію, збільшивши потужність дільниці на 70%.

img

ФОТО: Дільниця з виготовлення виробів з плоских картонів та виробництва картонного кутника


       Цілеспрямованість фахівців-професіоналів, вдалий менеджмент, широкий асортимент та висока якість продукції відзначилися на усіх показниках діяльності фабрики.

img

Генеральний директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Луцька картонно-паперова фабрика»  Сухина Сергій Іванович


       Під ефективним керівництвом генерального директора ТОВ «ЛКПФ» Сергія Сухини, підприємство системно реалізує комплекс заходів з підвищення продуктивності, надійності та безпечності роботи у виробничих підрозділах, модернізації обладнання, а також застосування на виробництві нових сучасних технологій. Саме тому, за ефективне управління підприємством-лідером та плідну професійну діяльність, Сергія Івановича нагороджено почесною відзнакою «КЕРІВНИК РОКУ 2023» .

img

       «Для нас ці нагороди - дуже важливі. Вони підтверджують результати нашої роботи, мотивують досягати ще кращих результатів! В майбутньому, ми продовжимо працювати ще наполегливіше, удосконалюючи свою роботу, розширюючи асортимент продукції та створюючи нові робочі місця. Дякую команді професіоналів ТОВ «ЛКПФ», завдяки якій це стало можливим! Навіть у кризових умовах повномасштабної війни, наші фахівці виконують дуже важливу і одночасно складну роботу!» - зазначив Сергій Сухина.

       Спільнота «Ліга кращих» щиро вітає колектив Луцької картонно-паперової фабрика та бажає здоров'я і подальших звершень! 

 

Сайт підприємства: https://www.lkpf.com.ua/

Соціальні мережі: https://www.instagram.com/lkpf.ua/

                               https://www.facebook.com/lkpf.ua/

                               https://www.youtube.com/@lkpf

14.03.2024
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter