Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОЖЕЖНО-ТЕХНІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БРАНДМАЙСТЕР» - ПРИКЛАД БЕЗДОГАННОЇ РЕПУТАЦІЇ ТА ЛАУРЕАТ НОМІНАЦІЇ «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ «2023»

       За вагомий внесок в розвиток економіки Країни, сумлінну сплату податків, досягнення високих економічних показників та бездоганну ділову репутацію, Товариство з обмеженою відповідальністю «ПОЖЕЖНО-ТЕХНІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БРАНДМАЙСТЕР» нагороджене почесним званням «Підприємство року 2023».

       Група компаній «BRANDMASTER» на теперішній час є бізнес-структурою із більш ніж 25-и річним досвідом на ринку сфери надання послуг в галузі пожежної безпеки.

       

       Сучасні, нормативно обґрунтовані, виважені та економічно ефективні рішення, які створює та реалізує під час надання ліцензованих послуг «BRANDMASTER», мають на меті збереження майна, і, найголовніше, життя та здоров’я людей. 

       Компанія цілеспрямовано пропонує клієнтам сучасні системи пожежного захисту, а також створює й реалізує заходи безпечного і комфортного середовища для людини, бізнесу та суспільства. 

       Історія та сьогодення групи компаній «BRANDMASTER» - це конфіденційність отриманої від клієнтів інформації, професійність та діловий підхід, які засновані тільки на сучасних нормативних документах у сфері пожежної безпеки, а також світових практиках та європейських нормах у цих питаннях. 

img

       Працівники компанії розуміють, що відповідність та суворе дотримання вимог чинного законодавства України є одним з найважливіших аспектів зобов’язань перед клієнтами.

       Основними пріоритетами та перевагами співпраці із фахівцями групи компаній «BRANDMASTER» та підрядними організаціями є:

-           холоднокровне, зважене, нормативно й законодавчо обґрунтоване вирішення будь-якого питання (проблеми) в галузі пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, що можуть поставити клієнти;

-           доступна, прозора та адекватна фінансова складова, яка формується при наданні відповідних послуг;

-           професійність та багаторічний практичний досвід співробітників Компанії;

-           науковий, технічний, в тому числі, ризик-орієнтовний підхід до вирішення питань реалізації заходів пожежної безпеки;

-           якість та оперативність виконання замовлень;

-           повний спектр послуг, робіт та товарів, які необхідні клієнтам для вирішення завдань забезпечення пожежної безпеки;

-           багаторічна плідна співпраця з великими підприємствами, значними об’єктами різної форми власності, науковими, соціальними та медичними закладами, об’єктами життєзабезпечення та критичної інфраструктури;

-           співпраця та взаємодія із проектними, науково-дослідними, випробувальними та експертними установами, ділова співпраця й комунікація з фахівцями органів та підрозділів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту (ДСНС України).

 

       Директором та співвласником Товариства з обмеженою «ПОЖЕЖНО-ТЕХНІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БРАНДМАЙСТЕР» являється Єфремов Володимир Іванович - кваліфікований спеціаліст та організатор, який вдало вирішує питання, які відносяться до компетенції керівника, здійснює поточне управління та менеджмент, ефективну діяльність підприємства, раціональне використання і збереження майна, раціональний підбір кадрів, створює умови для забезпечення належного рівня обслуговування населення.

       Працівники ТОВ «ПОЖЕЖНО-ТЕХНІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БРАНДМАЙСТЕР», прагнуть створювати найякіснішу продукцію і надавати найпрофесійніші послуги на найвищому рівні, щоб покращувати життя та забезпечувати безпеку своїх клієнтів.   


Сайт Компанії:     https://brandmaster.ua/             

07.03.2024
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter