Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростишівської міської ради за бездоганну ділову репутацію було нагороджено почесним званням "Підприємство року 2023"

       За вагомий внесок в розвиток економіки країни, сумлінну сплату податків,  досягнення високих економічних показників та бездоганну ділову репутацію Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростишівської міської ради відзначено Спільнотою «Ліга Кращих» почесним званням «Підприємство року 2023» по виду діяльності КВЕД 86.21 «Загальна медична практика».

img

       Комунальний заклад «ЦПМСД» Коростишівської міської ради було створено в 2013 році шляхом відокремлення від Коростишівської центральної районної лікарні імені Д.І. Потєхіна і представляє собою  окрему юридичну особу. Центр має ліцензію з медичної практики і включає в себе 9 амбулаторій загальної практики сімейної медицини (1 міська і 8 сільських) та 23 спеціаліста-лікаря. 

       З початком військової агресії, заклад продовжував працювати в звичному режимі: був організований підвіз працівників на роботу, сформовані бригади цілодобового чергування для надання допомоги територіальній обороні, яка здійснювала охорону цілодобово на блокпостах, організовано чергування лікарів для ургентних пацієнтів та ВПО, забезпечено надання гуманітарної допомоги ВПО та незахищеним верствам населення, розроблено графіки виїздів лікарів у населені пункти де відсутні медичні працівники, проведено вакцинацію військовослужбовцям від дифтерії та правцю.

img

       У 2022 році КНП «ЦПМСД» Коростишівської міської ради, брало участь в Гранті від USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», а в лютому 2023 року підприємство стало переможцем Гранту, що було схвалено USAID «Розширення послуг, підсилення якості та орієнтації на пацієнта». Також у центрі було створено дитячу точку «СПІЛЬНО» – це безпечний і затишний простір, зручність та комфорт для дітей, які можуть погратися, помалювати, почитати або скласти пазл в очікуванні прийому до лікаря.

       В лютому 2023 року 2 медичні команди закладу пройшли тематичне навчання в громадської організації «In Touch», освоїли протокол універсально-прогресивно моделі домашніх візитів, який базується на концепції інтегрованого підходу до надання медико-соціальної допомоги дітям раннього віку та сім'ям, які їх виховують, спрямований на профілактику та раннє виявлення дітей з групи ризику з метою попередження захворювань та порушення розвитку. Ukraine Foundation за підтримки ЮНІСЕФ, допоміг систематизувати знання, акцентував увагу на роботу медичних сестер та безпосередньо роботу в сім'ї, в осередку, де виховується дитина із залученням родини у відповідності до потреб кожного вікового періоду розвитку дитини та спрямований на створення оптимальних умов для її гармонійного розвитку (фізичного, розумового, соціального). В 2023 році КНП «ЦПМСД» Коростишівської міської ради стало учасником проекту та успішно впровадило універсально-прогресивні моделі домашніх візитів, як моделі медико-соціальної спрямованості.

       Завдяки ефективній співпраці з UNICEF заклад отримав величезний вантаж допомоги з різним медичним обладнанням: від моніторів догляду за пацієнтами, до медичних комплектів для населення. Під час передачі автомобілів Денис  Шмигаль вручив подяки Кабінету Міністрів України 4 патронажним медичним сестрам Житомирської області, які залучені до роботи в пілотному проекті, в тому числі Марині Дігарєвій ЦПМСД Коростишівської міської громади. Команда закладу пройшла навчання і стала тренерами для інших регіонів України з впровадження УПМ.

img

ПЕТРЕНКО ІННА МИКОЛАЇВНА, ГОЛОВНИЙ ЛІКАР КНП «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» КОРОСТИШІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


       Керівником (головним лікарем) центру являється Петренко Інна Миколаївна. Під час роботи у КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростишівської міської ради спочатку на посаді заступника головного лікаря з медсестринства, а потім при виконанні обов’язків головного лікаря (керівника)  закладу,  Інна Миколаївна  показала  себе кваліфікованим спеціалістом-організатором охорони здоров’я, який вдало вирішує питання, які відносяться до компетенції керівника закладу згідно з чинним законодавством, здійснює поточне управління закладом, який підпорядковується Коростишівській міській раді, у тому числі забезпечує належний рівень медичного обслуговування населення, ефективну діяльність закладу, раціональне використання і збереження закріпленого майна, раціональний підбір кадрів, створює умови для забезпечення належного рівня медичного обслуговування населення.

img

       Інна Миколаївна є частиною колективу, його серцем, вона вміє вислухати і почути кожного співробітника, вирішити мудро будь-яке питання, налагодити більш ефективну командну роботу, вміє пишатися успіхами кожного окремо та команди в цілому, а також підтримати  та підбадьорити в будь-які моменти. А дзвінкоголосе  побажання «Доброго ранку та гарного робочого дня» весь колектив надихає на гарний початок роботи.     

 

       Відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, старанність, енергійність, вміння працювати в команді, вимоглива до себе та до інших, здатність до швидкого навчання – це все про Інну Миколаївну.

 

       За час роботи Інни Миколаївни було проведено ремонт у фойє на 1 поверсі, отримано у власність земельну ділянку та проведено її благоустрій, відремонтовано та обладнано зал для проведення  заходів на 3 поверсі адміністративної будівлі. Тому, не зважаючи на обставини даного часу, заклад розквітає на очах: новий вигляд, нове обладнання, нові проекти, знання та навички, нові можливості.

img

       Основним завданням діяльності КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростишівської міської ради є підвищення рівня медичного обслуговування населення, розширення можливостей щодо доступності та якості медичної допомоги.

       Висловлюємо щиру подяку керівнику та всьому медичному персоналу за професійність, щирість, доброту, увагу та відданість своїй справі. Бажаємо мирного неба, здоров’я та добробуту!

 

Сайт підприємства:  https://krs.cpmsd.org.ua/

07.03.2024
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter