Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «КОМПЛЕКС З ВИВОЗУ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ» ЗАВЕРШУЄ 2023 РІК І З ГОРДІСТЮ Й ОТРИМУЄ ПОЧЕСНЕ ЗВАННЯ «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2023»!

       За бездоганну ділову репутацію Комунальне підприємство «Комплекс з вивозу побутових відходів» визнано підприємством року в галузі дослідження й експериментальних розробках у сфері інших природничих і технічних наук!

       КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» спеціалізоване підприємство критичної інфраструктури м. Харкова з питань збирання, перевезення (вивезення) побутових відходів уже більше 170 років забезпечує чистоту у м. Харкові.

img

       КП «КВПВ» належить до комунальної власності територіальної громади м. Харкова та відповідно рішення виконавчого комітету Харківської міської ради визначено виконавцем послуг з вивезення побутових відходів у місті Харкові.

       Головною метою підприємства є забезпечення реалізації заходів щодо розвитку  системи  поводження з побутовими відходами та забезпечення чистоти в місті Харків. Задля виконання цієї мети у розпорядженні підприємства наявний великий досвід і високий професіоналізм працівників підприємства. Підприємством експлуатується сміттєвози та бункеровози марки Ford Cargo, Renault Midlum та Renault Premium, сміттєвози IVECO, телескопічний навантажувачів Manitou. Незважаючи на військові дії, КП «КВПВ», як завжди, забезпечує життєдіяльність та чистоту в місті Харкові, який залишається найбільш екологічно чистим мегаполісом України.

img

       Обсяги вивезення різних видів відходів щодня стрімко збільшуються. Попри небезпечність обстрілів, близько 140 одиниць різноманітної спецтехніки КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» щодня виїжджає на вулиці Харкова для підтримання санітарних норм у місті.

       Від обстрілів вже постраждало чотири спецавтомобіля та понад тисячу контейнерів для збирання побутових відходів, що належить територіальній громаді м. Харкова. 

       Про діяльність КП «КВПВ» розповідають в закордонних засобах масової інформації, а саме: Національне Громадське Радіо США (NPR) та 1 канал Das Erste (Німеччина), інформація за посиланнями:

https://musor.kharkov.ua/2022/07/18/nacionalne-gromadske-radio-ssha-npr-ro/

https://musor.kharkov.ua/2022/07/05/nimeckiy-teleglyadach-diznavsya-pro-te/

        Щодня, незважаючи на артобстріли та повітряну тривогу, незважаючи на можливу небезпеку знаходження у контейнерах для збирання побутових відходів вибухонебезпечних предметів чи їх мінування, працівники підприємства, прості громадяни, які залишилися в Україні, які знають свою справу та роблять її кожен день, працюють з вірою в Україну, з вірою в Перемогу.

       З квітня 2022 року директором підприємства призначений Артикуленко Олексій Вікторович. За період його перебування на посаді директора, незважаючи на воєнний стан, підприємство не лише набуло репутацію найнадійнішого в Харкові підприємства, яке надає послуги з управління побутовими відходами, а й зміцнило свої позиції на цьому ринку, збільшило потужність матеріально-технічної бази та кадрового потенціалу, прибуток,  а також налагодило зв’язки з громадськістю. 

 

 

Сайт компанії: https://kpkvpv.kharkiv.ua/

                         https://www.facebook.com/musor.kharkov

                         https://instagram.com/kvbo_kharkiv?igshid=NzZlODBkYWE4Ng

05.01.2024
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter