Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
ПРАТ «ЗАПОРІЗЬКИЙ АБРАЗИВНИЙ КОМБІНАТ» - ПРИКЛАД БЕЗДОГАННОЇ РЕПУТАЦІЇ ТА ЛАУРЕАТ НОМІНАЦІЇ «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ «2023»

       ПрАТ «Запорізький абразивний комбінат» за результатами комплексного індексного аналізу Міжнародним економічним рейтингом «Ліга кращих» визнано «Підприємством року 2023». ПрАТ «Запорізький абразивний комбінат» – єдиний виробник шліфувальних матеріалів в Україні та один з найбільших виробників абразивів у Східній Європі. Компанія була заснована в 1939 році і з тих пір є надійним постачальником високоякісних абразивних виробів для клієнтів у всьому світі.

img

       Виробничі потужності заводу знаходяться в Запоріжжі. Асортимент продукції компанії включає широкий спектр абразивних матеріалів, таких як карбід кремнію чорний, карбід кремнію металургійний, електрокорунд нормальний, нітрид бору, карбід бору, а також абразивний інструмент: обдирні, шліфувальні та відрізні круги різних типів і розмірів.

       Продукція компанії виробляється з використанням новітніх технологій і проходить суворий контроль якості, щоб забезпечити відповідність найвищим стандартам, а завод підтверджує досягнуті стандарти сертифікатом відповідності ISO 9001.

       Клієнтська база компанії включає різні галузі, такі як автомобільна, аерокосмічна, будівництво, металургічна, металообробна, оборона та безпека.

img

       Запорізький абразивний комбінат відомий своєю гнучкістю та можливістю адаптувати свою продукцію під потреби кожного клієнта. Продукція експортується в більше ніж десять країн світу: Німеччину, Туреччину, Грузію, Литву, Польщу, Італію, Чехію, Словенію, Швейцарію, США, Іспанію та Францію.

       Головою правління ПрАТ «Запоріжабразив» являється Бурак Ігор Зіновійович, під чиїм керівництвом комбінат системно реалізує заходи з екологічної модернізації виробництва, займається реконструкцією аспіраційного обладнання, замінюючи системи пиловловлення на сучасні установки з тканинною фільтрацією. Це дозволяє уникнути використання води в пилозбірниках, зменшити викиди пилу в навколишнє середовище та збільшити повторне використання вловленого пилу.

       Для Міжнародного економічного рейтингу "Ліга кращих" велика честь нагородити таке успішне підприємство. Бажаємо ПрАТ «Запоріжабразив» тримати обраний курс розвитку, адже це велика відповідальність - бути кращим!

 

Сайт підприємства: www.zak.ua

02.01.2024
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter