Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
ДП «Олевський лісгосп АПК» визнано «ПІДПРИЄМСТВОМ РОКУ 2021»

      Сучасна історія нашого підприємства починається з 2003 року, коли внаслідок реорганізації з’явилось дочірнє підприємство «Олевський лісгосп АПК». Проте, його історія сягає далекого 1976 року, коли лісові угіддя входили до міжрадгоспних лісгоспів. Згодом, з метою організації раціонального ведення лісового господарства, збереження лісового фонду, покращання охорони і відтворення лісів на базі ЖОКАП «Житомироблагроліс» утворилося комунальне дочірнє підприємство  «Олевськагроліс».

img

      Йшов час… Змінювалися назви, керівники… Лісопідприємство функціонувало в штатному режимі. З приходом у 2019 році нового керівника Сергія Анатолійовича Вовка певна шаблонність у роботі змінилася на новий підхід, такої, здавалося б, звичайної справи. Підхоплена ним естафета буденних справ набула нового імпульсу і підприємство завирувало, набираючи нових обертів.

       Буквально на очах, внаслідок благоустрою, змінюється територія довкола адміністративної будівлі, проводяться сучасні ремонти контор лісництв, автопарк поповнюється необхідною технікою, закуповуються протипожежні засоби для запобігання виникнення лісових пожеж. Усю роботу координує Сергій Анатолійович, який ідучи в ногу з часом, працює над створенням іміджу підприємства, адже добре знає свою справу і бачить перспективи розвитку лісгоспу наперед. Свою лісівничу діяльність він розпочав у Радомишльському лісгоспі в 2011 році на посаді майстра лісу. У 2015 році працює у Малинському лісгоспі АПК  на посаді майстра на с/з роботах. З 2016 року –  старший майстер лісу в одному із лісництв дочірнього підприємства «Олевський лісгосп АПК», згодом ­– лісничий даного підприємства.

       Сергій ВОВК, маючи організаторські здібності, професійний хист згуртовує навколо себе працьовитий колектив, підбирає вправних фахівців, спільно з ними виводить лісове підприємство на нові щаблі успіху, надійності та престижності. Варто зазначити, що колектив, як єдине ціле працює злагоджено та сумлінно, де особистий вклад кожного працівника цінується. Щоденна копітка робота, а саме: організація раціонального ведення лісового господарства, проведення заходів з відновлення лісів, збереження лісового фонду, підвищення продуктивності, збереження та посилення захисних властивостей лісів,  забезпечення  охорони лісових масивів, економічна та фінансова діяльність, юридична робота та інше приносить свої плоди.

img

       Як результат, за свою плідну працю ДП «Олевський лісгосп АПК» на чолі з керівником отримує чимало відзнак різного ґатунку. 2021 рік відзначився найсуттєвішим здобутком за майже півстолітню історію підприємства. За результатами Міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих підприємств України», за вагомий внесок у розвиток економіки країни лісгосп отримує національний сертифікат "ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2021", що є національною відзнакою успіхів підприємства та являє собою документ-підтвердження почесного звання і є невід'ємною частиною Статус-нагороди та фактичним документальним підтвердженням бездоганної ділової репутації підприємства, підтвердженням його надійності та прозорості.

       Також, за багаторічну плідну працю, ефективне керування підприємством-лідером та дотримання високих соціальних обов’язків, що призвело до перемоги над конкурентами та сприяло загальному зміцненню економіки країни, сертифікатом «КЕРІВНИК РОКУ 2021» відзначений директор підприємства ВОВК Сергій Анатолійович. На сьогоднішній день підприємство в економіці області займає важливе місце, а фінансова стабільність дозволяє  вести виробничу діяльність на високому рівні.

       За 2021 рік сплачено податків у сумі 36 958 000,0 грн до бюджетів усіх рівнів. За аналогічний період висаджено дерев на площі 116,7 га, а також під час міжнародної екоініціативи «Greening of the Planet», за сприяння в реалізації Міжнародної екологічної акції «Висадження дерев одним мільйоном людей за одну добу» висаджено 81,5 га, при тому висаджено 195,5 тис. шт. хвойних дерев і 153,1 тис. шт. листяних, за що були відзначені подякою за найбільшу кількість висаджених сіянців.

       Відрадно, що лісгосп постійно нарощує  обсяги  лісогосподарського виробництва, своєчасно забезпечує  посилення водоохоронних, захисних, клімато-регулюючих та інших корисних властивостей лісу, забезпечує безперервне, невиснажливе і раціональне використання лісових ресурсів для задоволення потреб в деревині виробництва  та населення, а також відтворення, поліпшення якісного складу та  підвищення продуктивності лісових масивів на благо громади та країни в цілому.

 


САЙТ ПІДПРИЄМСТВА:  olevsklisapk.com.ua.

21.02.2022
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter