Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
Комунальне некомерційне підприємство «Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни Вінницької обласної Ради» – «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2021»

       Комунальне некомерційне підприємство «Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни Вінницької обласної Ради» — це сучасна медична установа, де проводяться високоспеціалізовані хірургічні операції на внутрішніх органах та мікрохірургічні операції на органах зору, впроваджено всі види сучасних ендоскопічних досліджень.

img

       Впроваджено лікування вен нижніх кінцівок методом лазерної коагуляції, видалення каменів з нирок, сечоводів та сечового міхура методом контактного лазерного трощення. На високому рівні організовано надання пацієнтам госпіталю психологічної допомоги.  Користуються популярністю у пацієнтів сеанси релаксації, психофізичного розвантаження, які лікарі проводять з використанням елементів аромотерапії, музикотерапії, відеорелаксації.

img

       Багато років поспіль комунальне некомерційне підприємство «Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни Вінницької обласної Ради» підтверджує  вищу акредитаційну категорію МОЗ України. Над покращенням стану здоров’я хворих працює персонал терапевтичного та неврологічного відділень, діагностичного та реабілітаційного центрів. В госпіталі організовано надання стаціонарної допомоги паліативним пацієнтам.

img

       Кваліфіковані лікарі, чуйне ставлення медичного персоналу, сучасна діагностична апаратура та клінічна лабораторія – все це дає можливість покращити перебування пацієнтів у закладі та сприяє їхньому швидкому одужанню. Високий фаховий рівень, самовідданість, любов до найгуманнішої справи - ось знакові складові, що характеризують увесь колектив госпіталю, який присвятив своє життя нелегкій та відповідальній, а водночас найгуманнішій і благородній професії.

img

       Комунальне некомерційне підприємство «Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни Вінницької обласної Ради» – заклад, без перебільшення, особливий. Багаторічний досвід діяльності, серйозна медична база, використання сучасних методологій та висока культура обслуговування – ті складові, які виокремлюють госпіталь з усієї палітри медичних установ держави та вже понад 20 років поспіль забезпечують йому впевнену першість серед аналогічних лікувальних закладів України. За такими результатами – роки наполегливої праці та фахового становлення, мудрість управлінських рішень, умілі руки та чуйні серця колективу закладу. І сьогодні,  докладені впродовж десятиліть зусилля, приносять щедрі плоди: шана та вдячність від пацієнтів, повага – від колег, широке визнання та бездоганна репутація госпіталю на рівні держави.

img

       З 1987 року – по теперішній час Бабійчук В.В. очолює комунальне некомерційне підприємство «Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни Вінницької обласної Ради». За багаторічну сумлінну працю, відданість своєму покли­канню, вагомий особистий внесок у розвиток медичної галузі Бабійчуку В.В. присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України». Він нагороджений чисельними грамотами Департа­менту охорони здоров'я, грамотами Вінницької обласної ради та державної адміністрації, в 2015 році отримав Почесну Грамоту Кабінету Міністрів України та Почесну Грамоту Верховної Ради України, нагороджений Прези­дентом України Орденом «За мужність», у 2018 році удостоєний найвищої відзнаки — діамантової зірки «Взірець професіоналізму», в 2019 році нагороджений Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною».

img

       За роки керівництва госпіталем Бабійчука В.В. було виховано цілу плеяду високопрофесійних лікарів та медичних сестер, зроблено значний вклад в оновлення матеріально-технічної бази.

img

       Народився Валерій Вікторович Бабійчук 3 березня 1948 року в сім'ї робітників. Трудовий шлях розпочав з посади лікаря-терапевта Івчанської дільничної лікарні, потім працював головним лікарем Дашківецької дільничної лікарні Літинського району Вінницької області, заступ­ником головного лікаря з медичного обслуговування населення Літинської центральної районної лікарні, завідувачем сектору кадрів Вінницького обласного відділу охорони здоров'я, заступником голови медико-соціальної комісії Вінницької обласної організації ветеранів.

img

      Працюючи в сфері охорони здоров'я, Бабійчук В.В. проявив себе вмілим організа­тором, відповідальним, ініціативним та енергійним керів­ником, який постійно дбає про захист законних прав, соціальних та економічних інтересів пацієнтів госпіталю. Успішний менеджер, турботлива людина, професіонал своєї справи, зумів вивести заклад на високий рівень не тільки в області. Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни – визнано  найкращим закладом для ветеранів війни в Україні, про що свідчить Рішення спільного пленуму Ради організації ветеранів України та засідання колегії Міністерства охорони здоров'я України від 18.11.2019 року.

 

 

САЙТ: http://hospital.inf.ua/

30.12.2021
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter