Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
Компанії «L–STREAM LTD (LSM)» – ПРИСВОЄНЕ ПОЧЕСНЕ ЗВАННЯ «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2021»

       Компанія “L-Stream  Ltd“ — морське агенство нового покоління, що динамічно розвивається. Компанія була заснована у 2009 році.

      Головною метою агенства є надатння якісних послуги судноплавним компаніям і просування українських моряків на міжнародний ринок праці. 

      Інноваційні методи в політиці компанії роблять її  надійним партнером для судновласницьких компаній, а також відповідальним роботодавцем для рядового та офіцерського плавскладу.

      Директором компанії являється Капiтан далекого плавання Монюк Леонiд Iванович. Саме його гнучкість у прийнятті ключових рішень дозволяє “L-Stream  Ltd“ відповідати вимогам сучасної морської індустрії.

      "L-Stream Ltd" співпрацює з провідними судновласницькими компаніями з Німеччини, Данiï, Норвегії, Голландії, Японії та Сінгапуру.

 

    

img

        База даних "L-Stream Ltd" нараховує більш ніж 42 000 моряків із великим досвідом роботи в морській індустрії, завдяки чому компанія успішно реалізує одну зі своїх першочергових завдань — комплектацію екіпажу кваліфікованими кадрами, що мають необхідні навички та досвід. Також Морське агентство "L-Stream Ltd" сертифіковано класифікаційним товариством BureauVeritas відповідно вимогам ISO 9001–2008, а також відповідно до Міжнародної конвенції про працю в морському судноплавстві (MLC2006 Reg 1.4).

       Завдяки високій якісті послуг,  професіоналізму керівника та співробітників, підприємство закріпило за собою репутацію компанії, що надає професійні послуги у сфері морського судноплавства в усьому світі, підтвердивши своє кредо: "Великий досвід — вигідні можливості — перспективні кандидати".

 

Сайт компанії: https://www.l-stream.com.ua/uk/

27.12. 2021
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter