Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
Nuga Best – триразовий володар нагороди «Підприємство року»

       Компанія Nuga Best третій раз поспіль, за підсумками 2019, 2020 та 2021 років, отримує престижну нагороду «Підприємство року» та Національний сертифікат-підтвердження. Це означає, що всупереч складній економічній ситуації, компанія Nuga Best демонструє стабільність та позитивну динаміку розвитку.  


Вдалий маркетинговий хід


       2005 року українці вперше почули словосполучення Nuga Best, що означає «Кращий лікар». Можливість апробувати продукцію перед тим, як її купити, – такий інноваційний маркетинговий хід тоді був у новинку, і роботу перших демонстраційних залів Nuga Best у Києві супроводжували величезні черги.

        Бути здоровим – цілком природне прагнення більшості людей, що спонукало молоду компанію до стрімкого розвитку. Нині у різних містах України успішно працюють понад 100 салонів Nuga Best, кількість користувачів оздоровчої продукції компанії обчислюється сотнями тисяч.

img

Теплі технології


       Оздоровчу продукцію Nuga Best створюють на основі поєднання сучасних технологій та методів стародавньої медицини Сходу. Унікальне високотехнологічне оздоровче обладнання, яке виробляє в Південній Кореї компанія Nuga Medical – головний аргумент на користь Nuga Best.

       Особливе місце у створенні продукції посідає турманієва кераміка – ноу-хау південнокорейської компанії. Вироби з турманію: ліжка-масажери, теплові килими, масажери для ніг, міостимулятори – призначені для профілактики захворювань, відновлення хребта, покращення кровообігу, зміцнення імунітету, а також для реабілітації після перенесених вірусних інфекцій та пневмоній.


Вагоме слово науки


       Розвиток компанії важко уявити без тісної співпраці з передовою наукою. Наприклад, завдяки плідній співпраці компанії Nuga Medical та німецького інституту ім. Фраунгофера нещодавно з'явився унікальний матеріал – наноалмазний турманій, який значно підвищує оздоровчу ефективність виробів Nuga Best.

       І в Україні компанія Nuga Best співпрацює з науково-дослідними та медичними установами: Інститутом патології хребта та суглобів ім. проф. М. І. Ситенка (м. Харків); Інститутом педіатрії, акушерства та гінекології НАМН України; Інститутом громадського здоров'я ім. О. М. Марзєєва, а також з Київською обласною клінічною лікарнею.

       Пацієнти з проблемами опорно-рухового апарату та захворюваннями органів дихання успішно відновлюють здоров'я у Кабінеті турманієвої терапії Центру медичної реабілітації та санаторного лікування «Пуща-Водиця».


Три перемоги в «Лізі кращих»


        «Наша компанія вже три роки поспіль отримує престижну нагороду «Підприємство року», – зазначає ексклюзивний дилер Nuga Best в Україні Артур Комаріца. – Перемогти у Міжнародному економічному рейтингу «Ліга кращих» непросто, але ще почесніше – утримати перемогу. Це означає, що Nuga Best властива стабільність – дуже цінна якість у такий непростий час. "Підприємство року" – відмінний стимул і для компанії загалом, і для кожного співробітника працювати ще краще. Ми дякуємо клієнтам компанії за підтримку. Будьте здорові та щасливі з Nuga Best!»

       Щорічно Міжнародний економічний рейтинг «Ліга кращих» порівнює річні показники конкурентних підприємств у кожному окремому виді діяльності та визначає найкращих. Кажучи спортивною мовою, третя поспіль перемога у престижному рейтингу вивела компанію Nuga Best у статус триразового чемпіона у «Лізі кращих»!

Сайт компанії:  https://nugabest.ua/

07.12.2021
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter