Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
Державному науково-виробничому підприємству «Об’єднання Комунар» за бездоганну ділову репутацію присвоєно почесне звання «Підприємство року 2021».

       За результатами комплексного аналізу компанії Standard Chartered Rating GmbH International та Міжнародного економічного рейтингу "Ліга Кращих",  Державному науково-виробничому  підприємству «Об’єднання Комунар»  за бездоганну ділову репутацію присвоєно почесне звання «Підприємство року 2021».

img

       ДНВП «Об'єднання Комунар» - це підприємство з багаторічною історією, що стабільно розвивається, забезпечує ринок України високої якості продукцією та користується заслуженою довірою серед клієнтів та партнерів.

Державне науково-виробниче підприємство «Об'єднання Комунар» засновано 29 грудня 1927 року. Організатором виступив відомий громадський діяч та педагог  А.С. Макаренко. Першою продукцією колонії були дерев’яні меблі, спортивний одяг. Перед війною на заводі освоїли та розпочали серійно виготовляти фотоапарати «ФЕД», електричні дрилі, снайперську оптику. Під час війни, в евакуації, налагодили випуск продукції для фронту - паливні насоси для авіаційних двигунів, далекоміри.

       В 1952 році було поставлено завдання по розробці та серійному виготовленні систем управління для бойових, а згодом, і космічних ракет.

img

       Підприємство також було відомо цивільною продукцією – це телевізори чорно-білого, а згодом, і кольорового зображення «Берізка», рентгеноскопічні системи огляду «Поліскан», зварювальні апарати, лічильники води та електроенергії.

       Підприємство виготовляло прилади системи управління ракети «Протон», «Союз», «Зеніт»,  «Морський старт». До недавнього часу підприємство на 90% було завантажено напрямком космічного розвитку держави. На жаль, практичний космос перестав існувати.


Сьогодні основними  напрямками діяльності «Комунара» є:

 

* Системи управління бойовими ракетами;

* Авіаційні прилади;

* Вироби для бронетанкової техніки;

* Електрообладнання та інтер’єр залізничних пасажирських вагонів;

* Прилади обліку електроенергії та води, системи АСКОЕ.

img

       Крім розробок по ракетній тематиці (системи керування для бойових ракет, включаючи ракету українського виробництва «Нептун»), підприємство приймає участь у спільних проєктах з АТ «Мотор Січ» по розробці та серійному виготовленні електронних цифрових регуляторів для легких штурмовиків, електронних регуляторів та лічильників напрацювання для гелікоптерів. Маючи виробничі ресурси був освоєний новий напрямок – прилади для легкої та важкої бронетехніки.

       Крім цього, підприємство разом зі своїм партнером ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод»  серійно виготовляє інтер'єр всіх існуючих пасажирських вагонів (купейний, плацкартний, СВ, трансформер, вагон для перевезення арештованих, вагон–гараж, тощо.). Ще одна продукція цивільного призначення – це лічильники обліку води і електричної енергії з автоматизованою системою комерційного обліку електричної енергії (АСКОЕ), та продукція соціального напрямку (дитячі та спортивні майданчики, зупинки, альтанки та інше).

До складу Державного науково-виробничого підприємства «Об'єднання Комунар» входять:

  • Філія НТ СКБ «ПОЛІСВІТ» - (напрямок розробок);
  • Філія ДНВП «Об’єднання Комунар» - Завод «Коммунарсчетмаш» (напрямок - прилади обліку).
  • Філія ДНВП «Об’єднання Комунар» – Богодухівський електромеханічний завод (продукція соціального напрямку).
img

        У грудні 2017 року генеральним директором  ДНВП «Об’єднання Комунар» був призначений Яременко Анатолій Степанович. Свою трудову діяльність на підприємстві він розпочав у 1981 році і пройшов всі сходинки професійного зростання – від слюсаря-складальника до генерального директора.

        Очоливши підприємство, що вже кілька останніх років знаходилось на межі розпаду і виживання, Анатолій Степанович направив всю свою творчу енергію і ініціативу, добре знання виробництва і високу працелюбність на досягнення позитивних результатів. Вивід ДНВП «Об’єднання Комунар» із кризи  було розпочато зі зміцнення вже існуючих не один рік ділових стосунків з підприємствами-суміжниками, з налагодження нових партнерських відносин з керівниками державних і приватних організацій, з усіма, кому не байдужа доля їх колективів і держави.

        Була відновлена робота цеху з виробництва продукції для залізниці, збільшений  випуск продукції для авіаційної галузі, розроблені і виготовлені нові модифікації лічильників електроенергії, прилади для бойових ракет та бронетанкової техніки. Завдяки високому професіоналізму, максимальній цілеспрямованості та відповідальності генерального директора Яременка Анатолія Степановича та всього колективу ДНВП «Об’єднання Комунар» сьогодні підприємство динамічно розвивається і може пишатися своїми досягненнями!

 

 

САЙТ КОМПАНІЇ: https://www.tvset.com.ua/

04.10.2021
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter