Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
Приватному акціонерному товариству «Коростенський завод МДФ» ПРИСВОЄНЕ ПОЧЕСНЕ ЗВАННЯ «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2021»

       Приватному акціонерному товариству «Коростенський завод МДФ» за бездоганну ділову репутацію та вагомий внесок в розвиток економіки країни присвоєно почесне звання  «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2021» і  нагороджено Статус-нагородою, сертифікатом "Підприємство року 2021" та Міжнародним сертифікатом «The Enterprise of the Year-2021».

img

      Коростенський завод МДФ – основне підприємство Коростенського деревообробного кластеру. Основна діяльність заводу - це екологічно чисте виробництво плит МДФ та ламінату під торговою маркою REZULT.

       Будівництво першого в Україні сучасного підприємства з виробництва плит МДФ та ламінованої підлоги із запровадженням найсучасніших технологій розпочалося в 2010 році. Вже за рік, в рекордно короткі строки, було зведено нове, екологічно чисте та повністю автоматизоване виробництво. Потужність підприємства ПрАТ «Коростенський завод МДФ» складає 250 тис. м.куб. MDF та 4,8 млн. м.кв. ламінованої підлоги на рік.       

img

       Високі стандарти якості продукції підтверджені численними міжнародними сертифікатами (ISO 9001:2015, FSC, Сarb та ін.).  Незважаючи на високу конкуренцію, 80% продукції реалізовується на експорт. Основні країни до яких реалізується продукція деревообробного кластеру це: Чехія, Польща, Румунія, Фінляндія, Італія, Німеччина, Франція, Литва.

img

      ПрАТ «Коростенський завод МДФ» - неодноразовий переможець у номінаціях «Промислові товари для населення»,  «Лідер галузі», «Експортер року».

      Всі ці відзнаки є свідченням злагодженої 10-ти річної роботи півтисячного колективу підприємства, який на сьогодні очолює, сильна та цілеспрямована жінка, керівник, який уміє ухвалювати рішення й відповідати за них – Катерина Самчук.

img

       За час роботи на ПрАТ «Коростенський завод МДФ» Самчук К.І. показала себе наполегливим, грамотним спеціалістом, винайшла та використала ті резерви, які дали змогу розвиватися підприємству, досягти прибуткової діяльності та бездоганної репутації.

 

 

САЙТ КОМПАНІЇ: http://kmm.ua/

17.09.2021
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter