Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
ГК «Доброград» – «Підприємство року 2021»
img

         Компанія «Доброград» вже 10 років розбудовує передмістя Києва та зводить сучасні комплекси для комфортного життя. На рахунку компанії наступні успішно реалізовані проєкти: ЖК «Піонерський квартал», ЖК «Піонерський квартал 2», ЖК «Чорновола», ЖК «Українка», ЖК «Сакура», таунхауси «Best House».

 

         За роки своєї будівельної діяльності «Доброград» перетворився з невеликої команди спеціалістів у масштабну компанію, яка ставить перед собою амбітні цілі та упевнено досягає їх. Як результат,  –   більш ніж 40 введених в експлуатацію будинків, сотні здійснених мрій про власне житло й тисячі щасливих мешканців сучасних новобудов.

 

       На даний час, будівельні роботи по зведенню нових житлових комплексів тривають в чотирьох локаціях: у м. Вишневе, смт Гостомель, с. Крюківщина та смт Чабани, що робить компанію одним з найбільших забудовників Київщини.

 

       Головна ціль «Доброград» –  змінити поняття передмістя, створюючи гідні умови для життя та втілювати найсучасніші концепції, які знаходитимуть відгук в серцях сотень людей.

 

САЙТ КОМПАНИИ: https://www.dobrograd.ua/


 

20.07.2021
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter