Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
Харківська парфумерно-косметична фабрика «Аромат» отримала нагороду «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2020»

       Свою історію ТОВ "Аромат" розпочинає з грудня 1998 року, коли Блохіна Валентина Дмитрівна розпочала випуск 10 найменувань крему.

З того часу компанія стрімко росла і розширювала свій асортимент відповідно до зростаючих запитів споживачів і нових технологій. На сьогоднішній день компанія «Аромат» – один з провідних виробників косметики та парфумерії в Україні і входить в ТОП-5 лідируючих національних виробників.

img

Справжні цінності поза часом.


        Головне гасло харківського виробництва АРОМАТ на сьогодні: «Косметика і парфумерія зі своєю історією та турботою про сьогодення».

        Підприємство спеціалізується на власному та контрактному виробництві (за вимогами замовника) https://aromat.com.ua/kontraktnoe-proizvodstvo

        Фабрика випускає доглядові засоби, що відповідають високим сучасним вимогам споживача з точки зору ефективності, безпеки та якості продукції. Забезпечити це дозволяє високотехнологічне виробництво і суворе дотримання екологічних норм.

       За час виробництва ТОВ «Аромат» продукція фабрики отримала визнання фахівців і споживачів в Україні та за кордоном (Німеччина, Чехія, Росія, Китай, Молдова, Іран, Киргизія, Казахстан, Естонія, Узбекистан, Латвія та ін.).

img

         Процес виробництва продукції поєднує в собі сучасну технологічну базу, новітні наукові розробки та використання екологічно чистої сировини вітчизняних і провідних світових компаній. Крім основних сировинних компонентів, в продукцію вводяться біологічно активні добавки, що надають додаткові властивості продуктам. Уся сировина, яка використовується у виробництві, відповідає вимогам якості Європейського співтовариства, має сертифікати якості, паспорти безпеки та висновки державної санітарно-гігієнічної експертизи України. Використання інгредієнтів природного походження дозволяє здійснювати виробництво косметики на основі натуральних компонентів.

        Асортимент нараховує більше 500 позицій доглядової косметики для обличчя, тіла та волосся, серед яких косметика для дітей, жінок і чоловіків, туалетні води, косметичні засобі для догляду за всією родиною. Продукція розрахована на якісний сегмент мас-маркету, аптечні мережі, спеціалізовані магазини. Розробка нових косметичних і парфумерних ліній відбувається відповідно до сучасних споживчих вимог і трендів світових ринків косметики і парфумерії. Продукція фабрики «Аромат» для внутрішнього ринку приваблива для вітчизняного споживача тим, що впроваджується з урахуванням особливостей шкіри, волосся, місцевих кліматичних умов.

Відкриті для Вас!

 

 

САЙТ КОМПАНІЇ: https://aromat.com.ua/

08.07.2021
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter