Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «РЯТУВАЛЬНО-ВОДОЛАЗНА СЛУЖБА ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «УКРРЯТВОД» відзначено нагородою «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2021»

            29 серпня 2013р було створено Науково-виробниче підприємство «Рятувально-водолазна служба», а  07 грудня 2016 р. була змінена назва підприємства на Науково-виробниче підприємство «Рятувально-водолазна служба громадської організації «УКРРЯТВОД» (скорочено – НВП «РВС ГО «УКРРЯТВОД»).

            Відповідно до п 3.2. Статуту діяльність Підприємства спрямована на сприяння створенню безпечних умов для життя та здоров’я людей, які перебувають, відпочивають та/або працюють на водних і водогосподарських об'єктах України та збереження довкілля, попередження нещасних випадків і надзвичайних ситуацій на воді, мінімізації їх наслідків, в інтересах безпеки окремої людини, територіальних громад і держави.

img

            Водолази підприємства мають понад 5 тис. годин підводного стажу, кваліфікацію водолазів І класу І-ІІ групи спеціалізації водолазних робіт, працюють використовуючи сучасне водолазне спорядження, техніку та плавзасоби. Лікар підприємства - доктор медичних наук. Головний водолазний фахівець – ведучий фахівець у водолазній справі з багаторічним досвідом роботи.

            Підприємство тісно співпрацює з органами місцевого самоврядування, державними адміністраціями, міністерствами та відомствами у напрямках профілактики та попередження загибелі людей на воді. У напрямку водолазного обстеження (огляду) об’єктів інфраструктури, гідро-технічних споруд, суден, підводних трубопроводів з такими суб’єктами господарювання як Регістр судноплавства України, ПрАТ «Київський річковий порт», ДП «АНТОНОВ», КП «Київтеплоенерго», МКП «Миколаївводоканал», ПрАТ «Завод Кузня на Рибальському», ТОВ «ЕВРОПОРТ», ТОВ «Серпень груп», судноплавною компанією ТОВ «Адажіо Інвест» та інш..

img

          Директор НВП «РВС ГО «УКРРЯТВОД» Середа Олександр Іванович, на посаді з 2013р., з дня заснування підприємства, його державної реєстрації і подальшого розвитку, від обстеження пляжів місць масового відпочинку на воді (санаторіїв, профілакторіїв, дитячих оздоровчих таборів, місць стоянок маломірного флоту) до ГТС – гідротехнічних споруд, суден і плавучих споруд на плаву, підводних комунікацій ТЕЦ, ГЕС та ГАЕС, залізничних та автомобільних мостів, ліній зв’язку, комунікацій та інш.

          Підприємство робить «під ключ» водолазне обстеження місць масового відпочинку населення на воді (пляжі баз відпочинку, санаторіїв, профілакторіїв, дитячих оздоровчих таборів, тощо), надає всі документи, які передбачені Наказом Міністерства внутрішніх справ України «Про затвердження Правила охорони життя людей на водних об’єктах України» від 10 квітня 2017 року № 301, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04 травня 2017 року за № 566/30434.

          Підприємство здатне виконувати водолазні роботи будь якої складності.

 

 

САЙТ КОМПАНІЇ: http://rvs-urv.com.ua/uk/

 

07.07.2021
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter