Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
Профспілковому санаторію «Хмільник» присвоєне почесне звання «Підприємство року 2020»

     Профспілковий санаторій «Хмільник» за 60 років бездоганної ділової репутації на ринку санаторно-курортних послуг та вагомий внесок у розвиток української економіки та системи охорони здоров’янагороджено Міжнародною відзнакою «The Enterprise of the Year-2020» та званням «Підприємство року 2020». 

img

На сьогоднішній день санаторій "Хмільник" – це найпотужніший санаторний заклад курорту Хмільник, який оснащений високотехнологічною медичною апаратурою, має унікальні за своїм складом радонові мінеральні води, великі поклади цілющої торф'яної грязі, сприятливий клімат, чисте високоіонізоване повітря, близькість річки й великих лісових масивів. Також на території санаторію знаходиться відкритий басейн з комфортною лаунж зоною.

img

      

Окрім традиційних для радонових оздоровниць опорно-рухового та неврологічного напрямків лікування, санаторій "Хмільник" має успішний багаторічний досвід застосування реабілітаційних програм для пацієнтів з церебро-васкулярною патологію, цукровим діабетом та після перенесеного гострого інфаркту міокарда.

У широкому спектрі медичних процедур представлені усі види лікувального масажу, механотерапія та ЛФК, психотерапевтичні сеанси, а також інноваційні розробки в царині фізіотерапії – високотонова біорезонансна терапія, мікрохвильова (надчастотна), ударно-хвильова, пресо-, кріо-, озоно-, карбокси-, гідроколонотерапія, барокамера, плазмаліфтинг суглобів, магніто-лазерне лікування та багато іншого. Поряд з традиційними методами застосовується гірудотерапія, остеоперіостальна акупунктура і гомеопатія.

img

       Також вигідною перевагою профспілкового санаторію «Хмільник» є потужні діагностичні можливості – сучасна клінічна лабораторія, устаткування для проведення доплерографії, дуплексного сканування судин, денситометрії, нейрофункціональної діагностики, ультразвукового дослідження, добового моніторування роботи серця тощо. Успішно використовуються найточніші методи візуалізації органів і тканин – магнітно-резонансна та комп’ютерна томографії (МРТ і КТ), цифрова мамографія.

img

      

Усі ці досягнення санаторію стали можливими завдяки високим соціальним обов’язкам,  багаторічній плідній праці колективу санаторію та завдяки ефективному керуванню санаторієм його директора Галаченка Олександра Олександровича - доктора економічних наук, кандидата медичних наук, професора, Заслуженого лікаря України, кавалера Ордену «За заслуги» ІІ, ІІІ ст., лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки. 

Має вищу кваліфікаційну категорію з організації та управління охорони здоров’я. Успішно поєднує практичну і науково-педагогічну роботу. Пройшов навчання в аспірантурі (кафедра соціальної медицини та організації охорони здоров’я, Вінницький медуніверситет, 2004 р.). Наукову діяльність здійснює за напрямами регіональної політики розвитку курортів, економіки рекреації, медреабілітації в санаторно-курортних умовах. Результати наукових досліджень Галаченка О.О. викладені у 173 наукових працях, зокрема в особистих і колективних монографіях.

За час перебування Галаченка О.О. на посаді директора санаторію, відбулося провадження інноваційних медичних технологій, стабільне зростання матеріально-технічної бази оздоровниці та фонду оплати праці, збільшення рентабельності, а також гнучкості сервісного обслуговування пацієнтів. Відбулися масштабні проекти реновації лікувальних кабінетів, спальних корпусів, встановлення енергоощадного обладнання. І, як результат, покращення іміджу та посилення конкурентоздатності оздоровниці.

img

       Профспілковий санаторій «Хмільник» неодноразово відзначений на міжнародному та загальнодержавному рівні: нагорода Всесвітньої Федерації водо- та кліматолікування (FEМТЕС) «Краща оздоровниця року», перемога у Всеукраїнському рейтингу кращих платників податків в галузі медицини, звання «Лідер галузі - 2014», «Вибір споживача – 2017», «Імена, яким довіряють» (2017 р.), «Підприємство року 2018», «Підприємство року 2020».

img

       Профспілковий санаторій «Хмільник» неодноразово відзначений на міжнародному та загальнодержавному рівні: нагорода Всесвітньої Федерації водо- та кліматолікування (FEМТЕС) «Краща оздоровниця року», перемога у Всеукраїнському рейтингу кращих платників податків в галузі медицини, звання «Лідер галузі - 2014», «Вибір споживача – 2017», «Імена, яким довіряють» (2017 р.), «Підприємство року 2018», «Підприємство року 2020».

      Бренд "Профспілковий санаторій Хмільник" - це ефективне лікування з індивідуальним підходом до кожного пацієнта в поєднанні з персоніфікованим сервісом, родинним комфортом та гостинністю.

САЙТ КОМПАНІЇ:    https://khmilnyk-zdrav.com.ua/

12.04.2021
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter