Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЖИДАЧІВСЬКИЙ ЦЕЛЮЛОЗНО-ПАПЕРОВИЙ КОМБІНАТ» ВИЗНАНО «ПІДПРИЄМСТВОМ РОКУ 2020».

   ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЖИДАЧІВСЬКИЙ ЦЕЛЮЛОЗНО-ПАПЕРОВИЙ КОМБІНАТ» ВИЗНАНО «ПІДПРИЄМСТВОМ РОКУ 2020».
Згідно результатів комплексного аналізу за 2020 рік, та за бездоганну ділову репутацію Публічному акціонерному товариству «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» присвоєно почесне звання «Підприємство року 2020». ПАТ «ЖЦПК» це потужний сучасний комплекс з повним циклом виробництва папіру, картону, гофрокартону, широкого різновиду гофротари та литої тари (лоток для яєць).

img

 За більш ніж 68 років свого існування ПАТ «ЖЦПК» неодноразово був переможцем у різних бізнес та професійних конкурсах. Так, у 2019 році гофропродукція Жидачівського комбінату, «Шоу-бокс» отримав перемогу у конкурсі "Українська зірка упаковки 2019" за вдалу конструкцію, міцність гофрокартону та відповідність щодо замовлених параметрів!
Визначною подією у 2020 році для Жидачівського комбінату стало повне оновлення цеху литої тари зі спроможністю виробництва лотків для яєць коло 50 млн. шт. у рік. Цілеспрямованість фахівців-професіоналів, вдалий менеджмент широкий асортимент та висока якість продукції відзначилися на усіх показниках діяльності Жидачівського комбінату.

img

 ПАТ «ЖЦПК» нагороджено Статус-нагородою та Національним Сертифікатом "Підприємство року 2020" і Міжнародним сертифікатом «The Enterprise of the Year-2020», що завіряється аудиторами Standard Chartered Rating (Німеччина, ЄС) та International Rating Association (Гонконг).

Для Міжнародного економічного рейтингу "Ліга кращих" велика честь нагородити таке успішне підприємство. Бажаємо ПАТ «ЖЦПК» тримати обраний курс розвитку, адже це велика відповідальність - бути кращим!


САЙТ КОМПАНІЇ: https://zhkpaper.com/

15.02.2021
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter