Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
КОМПАНІЯ ЗІ СВІТОВИМ ІМЕНЕМ «СИНГЕНТА» (SYNGENTA) — ВИЗНАНА «ПІДПРИЄМСТВОМ РОКУ 2020» В УКРАЇНІ.
img

Сингента» (Syngenta) — лідер агробізнесу світового масштабу у сфері виробництва високоякісних засобів захисту рослин та насіння.

«Сингента» у її сучасному вигляді — молода компанія, яку засновано на давній виробничій традиції, що налічує понад 250 років.  Нині ми об'єднуємо понад 28 000 фахівців у 90 країнах світу задля досягнення однієї мети: розкрити потенціал рослини.

img

Керівництво ТОВ «Сингента»

 

П’єр Кохадон - генеральний директор «Сингента» в Україні.

У компанії працює з 1985 року. Прийшов 33 роки назад у компанію ІСІ  («Імперіал Кемікал Індастріз» — попередник компанії «Сингента»).

В «Сингенті» та її попередниках займав 12 різних посад у різних країнах. Україна — восьма країна базування для П'єра та його сім’ї.

Серед країн, в яких працював були: Росія, де протягом чотирьох із половиною років керував підрозділом захисту рослин. Далі, аж до 2016 року, був Китай, як окрема територія, яку я очолював майже 6 років.

Перед тим як приїхати до України, півтора року був керівником території Африка і Близький Схід.

 

Досягнення:

 

Окрім професійних досягнень, а саме ставши дипломовани інженером з агрономії за спеціалізацією «Захист рослин», додатково знання з агрономічного маркетингу.

П’єр вільно володіє  французькою, англійською,  досить добре спілкується німецькою, іспанською, російською, на базовому рівні угорською і китайською (мандарин) мовами. Дуже полюбляє готувати, особливо їжу, яка популярна на південному заході Франції, рибалити, співати, як класичні оперні партії, так і популярні пісні. Добре знається на винах, а також займається спортом, серед його вподобань: сквош, гольф, футбол, регбі. Особливим досягненням для П’єра – є його родина. Із дружиною Наталі вже 36 років разом, виховує 2х синів та доньку.

img

Сергій Клішин - Директор бізнес-підрозділу Насіння «Сингента» в Україні.

 

22-річний досвід роботи на керівних посадах у міжнародних та національних компаніях, із них 11 років в агросекторі.

 

Уже більше року Сергій очолює новостворений бізнес-підрозділ Насіння, якому вже вдалося встановити рекорд у компанії, а саме забезпечити 2,3 млн га насінням соняшнику,  яке висіяли українські господарства і суттєво покращили ситуацію в продовольчій безпеці країни.

 

Значним досягненням Сергія є розвиток і розширення виробництва насіння преміальної генетики в Україні з метою зростання національного виробництва, збільшення робочих місць і ресурсів, протидії продовольчій катастрофі та відтоку робочої сили з країни.

img

«Сингента» представлена в усіх регіонах України.

 

В Україні кількість фахівців налічує вже більше 500, серед яких значну частину становлять кандидати сільськогосподарських наук. Нас вирізняє високоякісна продукція, інтеграція технологій та масштабні інновації.

 

Syngenta розвиває, впроваджує та використовує новітні цифрові технології. У всіх ключових регіонах створені відповідні хаби та цифрові підрозділи, адже частиною нашої глобальної стратегії є саме діджиталізація.

 

Ми пропонуємо комплексні рішення для українських аграріїв та партнерство, якому віддають перевагу українські та міжнародні компанії. 

 

Сайт компанії Syngenta – ТОВ «Сингента»   www.syngenta.ua

24.11.2020
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter