Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
Європейський Стоматологічний Центр - приклад бездоганної репутації та якісних послуг
img

Європейський Стоматологічний Центр - це стоматологічна клініка в Києві, команда якої складається виключно з висококваліфікованих фахівців, основним завданням яких є швидке і безболісне рішення зубних проблем будь-якої складності. Багаторічний досвід роботи і використання новітнього високотехнологічного обладнання виступають гарантом досягнення, по істині, голлівудської посмішки, навіть в тих випадках, коли у пацієнта повністю відсутні зуби.

У своїй практиці фахівці «ЕСЦ» застосовують не тільки комплексний, а й індивідуальний підхід в лікуванні найрізноманітніших зубних захворювань. Завдяки застосуванню інноваційних методик досягаються відмінні кінцеві результати, а так само проводиться швидка адаптація зубів після хірургічних втручань.

Високий сервіс в обслуговуванні і професіоналізм стоматологів «ЕСЦ» щорічно підтверджується спеціальними курсами підвищення профільної кваліфікації, які проходять всі лікарі клініки. Обмін цінним досвідом відбувається в таких країнах, як Іспанія, Швейцарія та Німеччина. Крім того, фахівці «ЕСЦ» активно проводять найскладніші операції з імплантатами, які мають всю необхідну ліцензійну документацію. 

Обмін цінним досвідом відбувається в таких країнах, як Іспанія, Швейцарія та Німеччина. Крім того, фахівці «ЕСЦ» активно проводять найскладніші операції з імплантатами, які мають всю необхідну ліцензійну документацію.

13.11.2020
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter