Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
ГК «Доброград» – «Підприємство року 2019»
img

      Група компаній «Доброград», девелоперська компанія, яка займається зведенням сучасних житлових комплексів у передмісті Києва з 2011 року, увійшла до Міжнародного економічного рейтингу "Ліга кращих" та отримала нагороду «ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2019».

     Серед успішно реалізованих проєктів компанії: ЖК «Піонерський квартал», ЖК «Сакура», ЖК «Українка», ЖК «Чорновола», заміські таунхауcи «BestHouse» та інші.
«Завдяки використанню сертифікованих матеріалів, новітніх технологій будівництва та, головне, виконанню усіх обіцяних нами зобов'язань – нам довіряють та обирають саме нашу компанію. Роками ми заробляли репутацію надійного забудовника і тепер вона працює на нас. Саме тому  більшість інвесторів повертається до нас знов і знов, вкладаючи кошти у нові проєкти, а значну кількість квартир купують ще на етапі зведення фундаменту. Наша репутація, як і довірчі відносини з нашими інвесторами – для нас все, тому ми продовжуємо розвиватись, щоб займати гідне місце серед девелоперів нашої країни.» - Свередюк Григорій Михайлович, керівник відділу продажу.


     Для Міжнародного економічного рейтингу "Ліга кращих" велика честь нагородити таку успішну компанію. Бажаємо ГК «Доброград» тримати обраний курс розвитку. Адже це велика відповідальність - бути кращим!

 

17.08.2020
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter