Ліга кращих
Спільнота "Ліга Кращих"
Увійти
Вийти
Зареєструватися
Забули пароль
Знайдіть Ваше підприємство
в переліку переможців рейтингу
Наприклад ТОВ "Немиров" або ЄДРПОУ 72567891
 
 
ПІДПРИЄМСТВО "БІЛОЦЕРКІВВОДА" — "ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2018": НАМ Є ЧИМ ПИШАТИСЯ!
img

Незабаром Новий рік – це час, коли підводять підсумки року що минув. Цей рік знов не залишив підприємство "БІЛОЦЕРКІВВОДА" без нагород.

Приємним моментом у 2018 році –стало те, що на початку листопада наша компанія отримала статус "Підприємство року 2018" за бездоганну ділову репутацію серед групи кращих підприємств України об’єднаних Міжнародним економічним рейтингом "Ліга Кращих" за підсумками роботи за 2018 рік.

"БІЛОЦЕРКІВВОДА" увійшло до складу членів кращих підприємств України під єдиним брендом «Підприємство року», що офіційно підтверджено міжнародною асоціацією "International Rating Association" (Гонконг), європейською авторитетною агенцією "Standard Chartered Rating GmbH" (Німеччина) та національною аналітичною компанією "Summit International Awards" (Україна).

Секрет успіху кожної компанії – це злагоджена робота співробітників та керівництва. Хочемо висловити подяку всім, хто вніс свою лепту в отримання титулу "Підприємство року 2018": кожному співробітнику підприємства- за самовіддачу і професіоналізм, за ваш внесок у розвиток компанії і в спільну справу.

18.12.2018
Всі події
 
 
Реєстрація
+
*
Логін
*
Пароль
*
E-mail адреса
*
E-mail адреса повторно
 
Назва підприємства
 
Вхідний номер листа
*
Поля позначені зірочкою обов'язкові до заповнення
Відновлення паролю
+
Вкажіть Ваш Логін
Вкажіть Ваш E-mail
*
На Вашу поштову адресу буде надіслано лист з паролем.
Вхід
+
 
 
waiter